Om oss

Indigo Boligstyling ble etablert i 2000. Vi har mange års erfaring med boligstyling og rådgivning. Hos oss kan du være trygg på at nettopp din bolig blir til et hjem andre drømmer om. Alle hus og leiligheter er unike, og for oss er det viktig å sette sammen en styling og komme med råd som passer din bolig. Gjennom mange år har vi bygd opp erfaringer som kommer deg som selger bolig til nytte.

Vi holder til ved Lillestrøm, og tar på oss oppdrag på hele det sentrale Østlandet. Vi har kapasitet til å style opp til 50 boliger, med et varelager vi stadig oppdaterer.

Ta gjerne kontakt med en av oss.

Elin S. Eek
Daglig leder/boligstylist

elin@indigoboligstyling.no
90 65 85 54

Elin har jobbet i Indigo siden 2013. Hun er utdannet interiørdesigner i privat miljø og har jobbet mange år med rådgivning innen innredning og styling. Elin har høye ambisjoner om at vi skal levere et godt resultat hver gang. Hun er hardtarbeidende, gir seg aldri og er alltid blid.

Lene Svendsen
Kreativ ansvarlig/boligstylist

lene@indigoboligstyling.no
46 52 77 18

Lene har jobbet i Indigo siden 2016. Hun er utdannet interiørdesigner i privat og offentlig miljø, og har bred erfaring innen markedsføring og visual merchandising. Lene har øye for detaljer og har fokus på fornyelse. Hun har en smittende latter, er løsningsorientert og enormt kreativ.

Charlotte Røkenes
Boligstylist

charlotte@indigoboligstyling.no
91 83 75 77

Charlotte har jobbet i Indigo siden 2019. Hun har bachelor i Markedskommunikasjon, og har jobbet med markedsføring, profilering og prosjektledelse i mange år. Charlotte har fokus på helhetlig styling og har høye krav til perfekt ferdigstillelse. Hun er positiv og alltid klar for å ta i et tak.

Lukasz Orzinski
Sjåfør

Lukasz har jobbet i Indigo siden 2015. Han har flere års erfaring i transportbransjen. Lukasz er tålmodigheten selv og løser store og små utfordringer for oss andre hver dag.

Stian Hauge
Sjåfør

Stian er vår nyeste ansatt. Han startet å hjelpe oss litt ekstra høsten 2021, og blefast ansatt i mars 2022.
I mange jobbet Stian med planlegging og gjennomføring av eventer.
I Indigo Boligstyling nyter vi godt av hans gode humør og positive løsninger.

Referanser

Vi har hjulpet mange kunder med sine boliger.

Samarbeids­partnere